Archos Maakt Goedkope Virtual Reality-bril

Archos-VR-headsetBedrijven als Samsung en Facebook beginnen steeds meer te focussen op Virtual Reality. Zo kennen we de VR Gear en de Oculus Rift. Archos heeft nu ook een VR-bril ontwikkeld die nog wel eens roet in de plannen van Samsung en Facebook kan gooien. De bril kost namelijk maar 29,99 euro, terwijl de “ontwikkelaar kit” van de Oculus Rift 300 euro kost.

Uiteraard is de bril van Archos lang niet zo geavanceerd als de bril van Samsung of Facebook, maar sommige mensen hoeven niet de laatste snufjes en willen gewoon een film in groot formaat ervaren. De Archos bril is dan een mooie uitkomst.

De Archos headset heeft geen eigen hardware, maar beschikt over een gleuf waar een smartphone met een maximum schermgrootte van 6-inch in geschoven kan worden. Archos adviseert een smartphone met full HD-display, quad core processor en gyroscopen. Archos zal een update uitbrengen voor de Video Player-app, waardoor de app video om kan zetten in 3D. De Archos VR headset zal in november op de markt verschijnen.

via [telecompaper]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. ben schreef:

    Ik wil het………

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.