Jawbone Introduceert UP2 en UP4

Jawbone UP4Jawbone heeft in de Verenigde Staten de fitness armbanden UP2 en UP4 geïntroduceerd. Naast het bijhouden van je fitnessactiviteiten is het ook mogelijk om betalingen via American Express uit te voeren.

De Jawbone UP4 is de opvolger van de UP3. De UP4 kan net als zijn voorganger je activiteiten, slaap en de hartslag bijhouden via verschillende ingebouwde sensoren. De UP4 heeft echter ook een nieuwe functie, namelijk betalen via NFC. Zo kunnen American Express Card gebruikers via de NFC chip in de armband en de bijbehorende UP App voor iOS en Android rechtstreeks betalingen uitvoeren. In de Verenigde Staten krijgt de Jawbone UP4 een adviesprijs mee van 199,99 dollar.

Jawbone UP2

Jawbone heeft ook een goedkopere fitness armband geïntroduceerd. De UP2 is 45 procent smaller dan zijn voorganger, de UP24 en de lichtste armband in Jawbone’s assortiment. De UP2 is voorzien van een waterbestendige behuizing en maakt via Bluetooth 4.0 verbinding met je smartphone. De armband gaat trillen wanneer je een notificatie ontvangt of wanneer je je fitness doel hebt gereikt. Via een bijbehorende app worden je stappen, afstanden en calories bijgehouden. Gebaseerd op deze gegevens geeft de armband een advies over wanneer je moet gaan slapen en voor hoe lang. De UP2 krijgt een adviesprijs mee van 99,99 dollar.

Het is niet bekend wanneer de Jawbone UP4 en de Up2 in Nederland verkrijgbaar zijn.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.