BBM Nu Vooraf Geïnstalleerd Op Android Toestellen, Populair In Azië En Afrika

BlackBerry-Messenger Android

BlackBerry heeft bekend gemaakt dat BlackBerry Messenger het goed doet in Azië en Afrika en dat het bedrijf enkele deals heeft gesloten met verschillende smartphone fabrikanten. Dankzij deze deals zal  BBM vanaf volgende maand standaard vooraf geïnstalleerd zijn op Android-toestellen van deze fabrikanten.

De deals zijn gemaakt met fabrikanten buiten europa en zijn “voor ons” dan ook vrij onbekende merken. Vanaf volgende maand zal BBM standaard worden geïnstalleerd op Android toestellen in Afrika, Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika, van de merken Be, Brightstar, Celkon, EVERCOSS, IMO, Micromax, Mito, Snexian, Spice, TECNO, TiPhone en Zen.

“Het is duidelijk dat smartphonegebruikers BBM graag gebruiken als conversatiedienst. Voornamelijk sinds we BBM beschikbaar hebben gesteld voor Android en iOS is er een enorme stijging in de vraag merkbaar. We zijn verheugd samen te werken met andere partijen, verspreid over de wereld, waarmee we bij de consument de beste out-of-the-box-ervaring kunnen leveren.” Aldus BlackBerry-topman Andrew Bocking.

Het is niet bekend of BlackBerry ook in overleg is met smartphone fabrikanten in Europa.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.