Facebook Messenger en WhatsApp Verwerken 45 Miljard Berichten Per Dag

Facebook-Hello-Android-Called-IDMark Zuckerberg, de CEO van Facebook heeft tijdens een presentatie over de kwartaalcijfers van het bedrijf, laten weten dat Facebook Messenger en WhatsApp samen 45 miljard berichten per dag verwerken.

Zuckerberg meldt niet hoeveel berichten de applicaties individueel verwerken, maar het spreekt voor zich dat de meeste berichten worden verzonden via WhatsApp. Eerder deze maand heeft de oprichter van WhatsApp al laten weten dat er momenteel 800 miljoen WhatsApp gebruikers zijn. Zuckerberg meldt ook dat Facebook Messenger goed is voor 10 procent van het totale internetbelverkeer.

Deze week heeft Facebook ook een nieuwe telefoon-app gelanceerd voor Android, genaamd Hello. Deze app vervangt de normale telefoon-app en koppelt de Facebook-informatie met de normale telefooncontacten. Wanneer iemand je belt zoekt Hello automatisch of er meer informatie bekend is over dat nummer op Facebook. Vervolgens wordt de gevonden informatie, inclusief foto direct getoond. Hello is gratis te downloaden in de Google Play Store.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.