Honor Zal De Honor 8 Op 11 Juli Introduceren

Honor-8 11 juliHonor, het dochterbedrijf van de Chinese fabrikant Huawei heeft de introductiedatum van de Honor 8 bekendgemaakt. De smartphone zal op 11 juli in China worden gepresenteerd.

Via de officiële website van Honor heeft het bedrijf laten weten de opvolger van de succesvolle Honor 7 deze maand aan te kondigen. Details over deze smartphone zijn al meerdere keren uitgelekt. Zo blijkt uit gegevens van de Chinese keuringsdienst TENAA dat de Honor 8 beschikt over een 5,2-inch display met een Full HD-resolutie, een 2,3GHz Kirin 950 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 12 megapixel dual-camera aan de achterzijde, een 8 megapixel frontcamera en een 2.900 mAh accu.

Honor-8

De smartphone heeft volgens de gelekte gegevens een breedte van 71 mm, een lengte van 145,5 mm en een dikte 7,45 mm. De Honor 8 weegt 153 gram. Honor zal de smartphone eerst voor de Chinese markt introduceren, maar naar verwachting komt de Honor 8 op een later tijdstip ook naar Nederland. De Honor 6 en de Honor 7 zijn namelijk ook hier uitgebracht.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.