Afbeeldingen Van Amazon 3D-Smartphone Met 6 Camera’s Gelekt

Amazon-3d-smartphoneEen paar dagen geleden schreven we over een gerucht dat Amazon dit jaar een 3D-smartphone op de markt zal brengen. Vandaag zijn er afbeeldingen gelekt van deze smartphone. Het ontwerp van de smartphone is echter niet goed te zien op de foto’s, omdat het toestel is voorzien van een beschermende behuizing.

De bron die de afbeeldingen heeft gelekt weet ook te melden dat Amazon de smartphone in juni zal presenteren en dat de smartphone is voorzien van maar liefst 6 camera’s. Zo heeft de smartphone standaard één camera aan de achterkant en één aan de voorkant, maar ook nog vier infraroodcamera’s in alle hoeken van de smartphone aan de voorzijde. Deze camera’s zouden nodig zijn om het 3D-effect in het scherm goed tot zijn recht te laten komen. Zo worden de ogen en het hoofd van de gebruiker gescand en hierop wordt het 3D display aangepast. Hierdoor zou het gebruik van een 3D-bril overbodig worden.

Amazon-3d-smartphone-2

Amazon-3d-smartphone-3

De 3D-smartphone is verder voorzien van een 4,7-inch display met een resolutie van 720 x 1280 pixels, 2GB werkgeheugen en een 13 megapixel camera aan de achterkant van het toestel.

bron [BGR via techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.