Huawei Ascend P7 Officieel Aangekondigd

Huawei-Ascend-P7Huawei heeft de opvolger van de Ascend P6 officieel aangekondigd. Het toestel is slechts 6,5mm dik, beschikt over een 5-inch full HD display en krijgt een adviesprijs mee van 449 euro.

Tijdens een presentatie in Parijs heeft de Chinese fabrikant, Huawei haar nieuwe vlaggenschip aangekondigd. Dankzij de vele geruchten hadden we al een vermoeden van de mogelijk specificaties en het design van het toestel. Vanaf vandaag is het officieel en weten we dat het toestel is voorzien van een 5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 1,8GHz Hisilicon Kirin 910T quad-core processor, 2GB werkgeheugen, een Mali-450 videochip, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant van het toestel, een 8 megapixel camera voor selfies, een 2500mAh-accu en Android 4.4.2 (KitKat).

Het toestel is 6,5mm dik en aan beide kanten voorzien van Gorilla Glass 3. De Ascend P7 zal worden uitgebracht in de kleuren wit, zwart en roze en krijgt in Nederland een adviesprijs mee van 449 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.