Afbeeldingen Van Sony Xperia Z3 en Sony Xperia Z3 Mini Gelekt

Sony Xperia Z3 mini fotoVia de Chinese “Twitter variant” Weibo zijn twee foto’s gelekt, waarop vermoedelijk de Sony Xperia Z3 en de kleinere Sony Xperia Z3 mini te zien zijn. De Xperia Z3 is Sony’s aankomende vlaggenschip dat waarschijnlijk op de IFA beurs in Berlijn zal worden aangekondigd.

Dat Sony een opvolger van de succesvolle Xpera Z2 zal aankondigen was te verwachten. Er was echter nog geen bewijs dat Sony al met de ontwikkelingen van de Xperia Z3 was begonnen. Op de gelekte foto’s zien we dat Sony ook al is begonnen met de ontwikkelingen van de kleinere variant.

Na de lancering van de Xperia Z2 kreeg het toestel wat kritiek, omdat de randen rondom het display vrij groot zijn. Hier lijkt Sony wat aan te hebben gedaan, want de bezels van het toestel in de foto’s zijn erg dun. Specificaties van de toestellen zijn nog niet bekend.

We kunnen niet met zekerheid zeggen of de smartphone op de foto’s ook daadwerkelijk het nieuwe vlaggenschip van Sony is. Om dit te kunnen bevestigen zullen we nog een paar maanden moeten wachten, want de IFA beurs vindt plaats tussen 5 tot 11 september.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.