“Galaxy S6 Sneller Dankzij Versimpelde Software”

Samsung TouchWizSamsung zal de software op de Galaxy S6 versimpelen waardoor de smartphone veel sneller wordt, aldus Sammobile. Ook zullen applicaties van Microsoft worden meegeleverd.

Er gaan al langer geruchten dat Samsung van plan is om de softwarelaag TouchWiz drastisch te gaan versimpelen. TouchWiz is volgens veel gebruikers te druk en te traag. Daar zal bij de lancering van de Galaxy S6 volgens Sammobile verandering in komen.

Samsung zal waarschijnlijk vrijwel alle eigen applicaties niet meer standaard installeren. Ook zullen er inplaats van Samsung apps enkele apps van Microsoft worden geïnstalleerd. Onder ander OneNote, OneDrive en Office zullen worden voorgeïnstalleerd, aldus de bron.

Volgens de bron is de nieuwe TouchWiz vele malen sneller dan de huidige versie. Ook zouden veel visuele elementen van Android 5.0 (Lollipop) zijn overgenomen. Verder krijgt het toetsenbord een nieuw ontwerp en zal het mogelijk worden om het formaat van de icoontjes aan te passen.

De Galaxy S6 zal naar verwachting op 1 maart worden gepresenteerd en aan het eind van de zelfde maand worden uitgebracht.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.