Sony Xperia M4 Aqua: Waterdichte Camera Smartphone

Sony xperia-m4-aquaSony heeft tijdens de MWC niet alleen de Xperia Z4 Tablet, maar ook de Xperia M4 Aqua smartphone aangekondigd. De Xperia M4 Aqua is een mid-range toestel met een 13 megapixel camera en 4G ondersteuning.

De Sony Xperia M4 Aqua is voorzien van een 5.2-inch display met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, een Snapdragon 615 Octa-Core processor, 2GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera met LED-flitser aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 2400mAh accu. Ook beschikt de smartphone over een waterdichte behuizing (IP68), Bluetooth 4.0, GPS en 4G-ondersteuning.

Dankzij een speciale energiebesparende “Ultra Stamina-modus” zal de smartphone 2 dagen mee moeten gaan op één acculading. Ook is de software voorzien van meer dan 50 camerastanden voor optimale camera ervaring.

De Xperia M4 Aqua krijgt een adviesprijs mee van 299 euro en zal ergens in het voorjaar beschikbaar zijn in de kleuren wit, zwart, koraal en zilver.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.