Pre-Order De Ulefone Be Touch 3

Ulefone-Be-Touch-3Ulefone is een Chinese fabrikant waarvan we de smartphones steeds vaker bekijken hier op Androidics.nl. Vandaag kijken we naar de Ulefone Be Touch 3 die momenteel onder andere te bestellen is bij GearBest.com.

De Ulefone Be Touch 3 is een high-end smartphone met een aantrekkelijke adviesprijs. De smartphone beschikt over een 5.5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Het display is gemaakt van 2.5D Corning Gorilla Glass 3, waardoor het display niet makkelijk te beschadigen is. De behuizing bestaat uit aluminium en magnesium.

Intern vinden we een 1,3GHz MT6753 64bit Octa-Core processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 2550mAh accu. Ook is er ondersteuning voor Bluetooth 4.0, DualSIM en 4G.

Ulefone-Be-Touch-3-4G

De Ulefone Be Touch 3 draait op Android 5.1 (lollipop) en is bij GearBest.com verkrijgbaar in de kleuren grijs en wit. Een pre-order kan worden geplaatst voor $199,99, omgerekend ongeveer 188 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. zeb schreef:

    Waneer ontvang je hem als je hem besteld bij gear best?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.