“Dit Is Het Uiterlijk Van De Samsung Galaxy S8”

Samsung-Galaxy-S8-schermOp Twitter is een render verschenen waarop we het design van de Galaxy S8 goed kunnen zien. We moeten nog ongeveer een maand wachten voordat Samsung de smartphone officieel zal onthullen.

De onderstaande render is geplaatst op het Twitter-kanaal van de doorgaans goedgeïnformeerde lekker Evan Blass. Op de afbeelding zien heel duidelijk het lange 5,8- inch scherm met een beeldverhouding van 18,5:9. Net als bij de Galaxy S7 Edge is het scherm van de Galaxy S8 aan de zijkanten gebogen. Ook zien we verschillende sensoren aan de bovenkant, waaronder een camera en een irisscanner.

Sasmung Galaxy S8 Volgens de geruchten beschikt de Galaxy S8 verder over een waterdichte behuizing (IP68), een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De Galaxy S8 komt met een setje oordopjes van AKG.

Samsung’s nieuwe vlaggenschip zal op 29 maart officieel worden gepresenteerd. Op 21 april gaat de Galaxy S8 in de verkoop voor een adviesprijs van 799 euro. De Galaxy S8+ gaat over de toonbank voor 899 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.