LG Watch Style en Watch Sport Officieel Aangekondigd

LG Watch SportGoogle heeft Android Wear 2.0 officieel gelanceerd en heeft samen met LG de eerste smartwatches aangekondigd die draaien op dit systeem. De LG Watch Style en LG Watch Sport zijn te bedienen door een ‘kroonknop’ en beschikken beide over een rond display en een waterdichte behuizing.

De LG Watch Sport is met een dikte van 14,2 millimeter en een rond scherm van 1,38-inch de grotere van de twee smartwatches. De Watch Sport beschikt over een resolutie van 480 bij 480 pixels, een 1,1GHz Snapdragon Wear 2100 processor, een waterdichte behuizing (IP68), 768MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte en een 430 mAh accu. Ook is er ondersteuning voor Bluetooth, WiFi, GPS en NFC aanwezig en is het mogelijk om een SIMkaart te plaatsen. Hierdoor heeft de Watch Sport een eigen dataverbinding en kunnen er telefoongesprekken worden gevoerd via 3G en 4G.

Via de NFC-chip in de Watch Sport is het mogelijk om met Android Pay draadloos te betalen. Momenteel is Android Pay nog niet beschikbaar in Nederland en België. De Watch Sport is verkrijgbaar in de kleuren titanium en dark blue.

De LG Watch Style is 10,2 millimeter dik en beschikt over een 1,2-inch scherm met een resolutie van 360 bij 360 pixels, een 1,1GHz Snapdragon Wear 2100 processor, 512MB werkgeheugen, 4GB opslagruimte, een 240mAh accu, Bluetooth en WiFi-ondersteuning. Ook heeft de Watch Style een waterdichte behuizing (IP67).

LG Watch Style

De LG Watch Style is verkrijgbaar in de kleuren titanium, wit en rosé goud. Beide toestellen zijn eerst alleen verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en een aantal Aziatische landen. Het is nog niet bekend wanneer we de LG Watch Sport en de LG Watch Style in Nederland en België kunnen verwachten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.