BlackBerry Messenger Voor Android Nu Beschikbaar

BlackBerry-Messenger Android
We hebben er even op moeten wachten, maar BBM voor Android is eindelijk te downloaden in de Google Play Store. BlackBerry Messenger was een van de eerste succesvolle chat applicaties op de markt, maar door de komst van chat applicaties zoals WhatsApp, die op meerdere platforms beschikbaar is, nam de populariteit van BlackBerry Messenger af. Daar zal nu naar verwachting weer verandering in komen, de BBM applicatie wordt namelijk massaal gedownload en gebruikers zijn zeer tevreden.

Met BBM voor Android kunt u net als WhatsApp, berichten, foto’s en video’s versturen naar Android, iOS en BlackBerry gebruikers. De BlackBerry Messenger applicatie en service is gratis te gebruiken, iets wat veel mensen zal aanspreken aangezien WhatsApp binnenkort een betaalde service wordt.

Om een overbelasting van de BlackBerry servers te voorkomen, zal BlackBerry langzaam de BBM applicatie voor iedereen beschikbaar maken. Dat houd in dat zodra u de BBM applicatie heeft gedownload, u uw email moet opgeven waarmee je in de wachtrij komt. U zult vervolgens moeten wachten op een bericht van BlackBerry waarin staat dat u de BlackBerry applicatie kunt gebruiken. Had u uw emailadres al opgeggeven op de website BBM.com, dan hoeft u niet te wachten en kunt u de applicatie gelijk gebruiken.

De BlackBerry Messenger applicatie kunt u hier gratis downloaden [Google Play Dowload Link].

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. mariska schreef:

    Nice vindt ik een goed idee

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.