OnePlus Geeft Gratis VR-brillen Voor Virtual Reality Presentatie Van OnePlus 3

OnePlus 3 Evenement Virtual RealityDe altijd nieuwswaardige fabrikant OnePlus heeft weer iets nieuws bedacht om een groot publiek te lokken voor de aankondiging van de nieuwe smartphone van de fabrikant, de OnePlus 3. OnePlus geeft namelijk gratis VR-brillen weg zodat iedereen de presentatie van de OnePlus 3 kan volgen in virtual reality.

De OnePlus 3 zal vermoedelijk ergens tussen midden juni en eind juli worden aangekondigd. Deze presentatie is in virtual reality te volgen en de beste manier om deze presentatie te bekijken is met een VR-bril. OnePlus weet dat niet iedereen een VR-bril heeft, dus hebben ze besloten om een eigen VR-bril gratis weg te geven. Je kunt nu gewoon naar de webwinkel van OnePlus en de zogeheten Loop VR Headset voor $0 aan je winkelwagentje toevoegen. De enige kosten die je moet betalen zijn de verzendkosten.

De eerste batch van 30.000 stuks zijn allemaal al uitgedeeld. Het is niet bekend of en wanneer OnePlus een nieuw batch Loop VR Headsets gaat uitdelen. Iedereen die een Loop VR Headset heeft bestelt krijgt deze vanaf 6 juni in de brievenbus.

Loop VR Headset OnePlus

Er zijn al geregeld foto’s en specificaties opgedoken van de OnePlus 3. Zo krijgt de OnePlus 3 waarschijnlijk een volledige metalen achterkant en beschikt de smartphone over een AMOLED-display, een Qualcomm Snapdragon 820 processor, een 3500mAh accu en een 16 megapixel camera. Er komen twee versies op de markt. De goedkoopste uitvoering beschikt over 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte, terwijl de duurdere uitvoering is voorzien van 64GB opslagruimte en 6GB werkgeheugen.

OnePlus 3

De OnePlus 3 zal net als zijn voorgangers een aantrekkelijke adviesprijs meekrijgen. De goedkoopste versie gaat naar verluidt 1.999 Yuan kosten, omgerekend minder dan 270 euro. De duurste uitvoering kost 2.499 Yuan, ongeveer 335 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.