Honor Note 9 Met 6,6-inch Scherm Mogelijk Gespot Op Foto

Honor Note 9Vorig jaar bracht Honor de Note 8 met 6,6-inch scherm in China op de markt. Op het internet is nu een foto opgedoken waarop volgens de bron de opvolger van deze phablet te zien is.

Ondanks het enorme scherm van de Note 8, bleek het toestel erg succesvol. Het is dan ook geen verrassing dat de Chinese fabrikant werkt aan een opvolger. Honor zal de Honor Note 9 waarschijnlijk pas in het derde kwartaal op de markt brengen, maar de eerste geruchten duiken nu al op.

Op de bovenstaande foto zien we helaas alleen de achterkant van de Honor Note 9. We zien we onder andere een dual-camera en een vingerafdrukscanner. Volgens de geruchten beschikt de Honor Note 9 verder over een Kirin 960-chipset, een resolutie van 2560×1440 pixels, een metalen behuizing en hele kleine bezels rondom het scherm.

De Honor Note 8 is nooit officieel in Europa op de markt gebracht. Het is dan ook nog de vraag of de Honor Note 9 wel hier op de markt zal verschijnen. De Honor Note 8 kreeg in China in ieder geval een aantrekkelijke adviesprijs mee van omgerekend ongeveer €310,-. 

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.