“Samsung Galaxy Note 8 Met Dual-SIM Komt Naar Nederland”

Samsung Galaxy Note 8 renderVolgens de laatste berichten komt er een dualSIM-uitvoering van de Galaxy Note 8 naar Nederland. Dit blijkt uit een supportpagina van Samsung met daarop het typenummer SM-N950F/DS.

Uit een typenummer op de website van Samsung blijkt dat er een Galaxy Note 8 met dual-SIM-ondersteuning onderweg is. Op de supportpagina staan op dit moment echter alleen een placeholder en standaard tekst. Het typenummer SM-N950F staat voor de Galaxy Note 8, DS staat voor dual-SIM. Dankzij dual-SIM is het mogelijk om twee SIM-kaarten tegelijk te gebruiken.

SM-N950F:DS Galaxy Note 8 dualSIM

Samsung zal de Galaxy Note 8 op 23 augustus officieel introduceren. De phablet beschikt volgens de geruchten over een 6,3-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9, een Exynos 8895-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 3300 mAh accu, een S Pen, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. De Galaxy Note 8 komt op de markt in drie verschillende kleuren voor een adviesprijs van 999 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.