Samsung Galaxy Note 10 (Plus) Te Zien In Aura Glow-kleur

Samsung-Galaxy-Note-10-Aura-Glow-headerSamsung zal de Galaxy Note 10-serie volgende week officieel introduceren, maar deze week is opnieuw een afbeelding uitgelekt waarop de smartphone al goed zichtbaar is. Dit keer zien we de smartphone in de kleur Aura Glow.

We hoeven niet lang meer te wachten op de officiële introductie, maar de Galaxy Note 10 en 10 Plus zijn al zo vaak opgedoken op het internet dat we op 7 augustus, tijdens het Galaxy Unpacked-evenement in New York, waarschijnlijk voor weinig verrassingen komen te staan. De nieuwste afbeeldingen zijn gelekt door Ishan Agarwal, waarop we de Auro Glow-versie van de Galaxy Note 10 zien. De behuizing heeft een olieachtige kleur en de S Pen van deze uitvoering is blauw. De S Pen van de Note 10-serie heeft overigens net als de smartphone een iP68-certificaat.

Volgens eerdere geruchten krijgt de Galaxy Note 10 een 6,3-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2280 bij 1080 pixels en een ultrasonische in-display vingerafdrukscanner, een Exynos 9825-processor, minimaal 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart en een 3500 mAh accu die je kunt opladen met een meegeleverde 25 watt snellader. De smartphone heeft een 12MP camera met een variabele diafragma van f/1.5, f/1.8 en f/2.4. Daarnaast vinden we achterop een 16MP groothoeklens en een telelens. De selfie-camera zit in een uitsparing in het scherm en heeft een resolutie van 10 megapixels.

De Samsung Galaxy Note 10 krijgt waarschijnlijk een vanaf adviesprijs mee van 999 euro en ligt vanaf 23 augustus in de winkels.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.