LG doet gooi naar de macht

LG komt met drie nieuwe toestellen en doet daarmee naar eigen zeggen (pdf) een gooi naar de macht in smartphoneland. In de persverklaring laat LG weten dat de L-Style de nieuwe identiteit wordt van het Koreaanse bedrijf. De drie toestellen zijn de L3, de L5 en de L7. De nieuwste aanwinsten van LG zijn volgende week op het Mobile World Congress voor het eerst te bewonderen.


De L3 heeft een 3.2 inch display en is vanaf maart in Europa te koop. Dit toestel draait op de Android 2.3, Gingerbread. Daarna volgen de L5 en de L7 die nog in de eerste helft van het jaar te koop moeten zijn. De L5 heeft een 4 inch display, de L7 eentje van 4.3 inch. Beide toestellen draaien op Android 4.0, Ice Cream Sandwich. Verdere specificaties zijn nog niet bekend. Die worden later, waarschijnlijk op het MWC in Barcelona, bekendgemaakt.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.