Samsung Galaxy S7-presentatie Beschikbaar In Virtual Reality

De Unpacked 2016-presentatie op 21 februari zal door Samsung in virtual reality worden gestreamd. Op deze manier kunnen Samsung-fans met de hulp van een VR-bril meekijken tijdens de introductie van de Galaxy S7, Galaxy S7 Edge en mogelijk de Gear 360 VR camera.

Mensen met een VR-bril kunnen de presentatie ervaren alsof ze zelf aanwezig zijn. Ben je niet in het bezit van een VR-bril dan kan je gewoon meekijken op een telefoon, tablet of PC. Gebruikers kunnen kiezen uit vier verschillende gezichtspunten, welke naar links/recht en omhoog/omlaag kunnen worden gestuurd.

Samsung zal tijdens deze presentatie de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge aankondigen. Volgens de geruchten krijgt dit nieuwe flagship-toestel een plastic achterkant waardoor de accu kan worden vervangen en de opslagruimte worden uitgebreid. Iets dat niet mogelijk is bij de huidige Galaxy S6. Ook spreken sommige bronnen over de introductie van de Gear VR camera. Dit is een camera die 360 graden video’s kan opnemen die bijvoorbeeld met een VR-bril kunnen worden teruggekeken.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.