Samsung Introduceert Rosegouden Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 Pink GoldSamsung heeft zojuist de Galaxy S7 in een nieuwe kleur gepresenteerd. Rosegoud is de nieuwe uitvoering, die ongetwijfeld meer vrouwelijke klanten aan moet trekken.

Consumenten hebben steeds vaker een ruime keuze uit kleuren bij de aanschaf van een nieuwe smartphone. Fabrikanten als Samsung, HTC, Sony en Huawei geven ons vaak de keuze uit vier of meer kleuren. De kleur rose goud zien we steeds vaker op de markt verschijnen. De “pink gold” uitvoering van de Samsung Galaxy S7 is momenteel alleen te koop in Zuid-Korea, maar Samsung heeft wel aangegeven dat deze later ook in andere landen verkrijgbaar zal zijn. Of de rosegouden Galaxy S7 ook naar Nederland of België komt is nog onbekend.

De Samsung Galaxy S7 beschikt onder andere over een 5,1-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een stof- en waterdicht behuizing (IP68), een 2,3GHz Exynos octa-core chip, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel selfie-camera, een 12 megapixels camera aan de achterzijde en een 3.000 mAh accu.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.