Samsung Weet Waarom Galaxy Note 7 Vlam Vat

samsung-galaxy-note-7Samsung weet eindelijk waarom de accu van de Galaxy Note 7 vlam vat. Dit heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant zojuist bekend gemaakt.

Samsung lanceerde eerder dit jaar de Galaxy Note 7, een phablet met zeer indrukwekkende specificaties. Helaas voor Samsung bleek al snel dat er problemen waren met de accu, waardoor er een kleine kans bestond dat de accu vlam vatte. Samsung heeft geprobeerd om het probleem op te lossen, maar dit was tevergeefs. Samsung heeft uiteindelijk besloten om de Galaxy Note 7 helemaal van de markt te halen.

Oorzaak?
Samsung heeft door de problemen met de Galaxy Note 7 naar schatting 5 miljard dollar schade geleden, maar wat was nou de oorzaak? Deze week heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant aangegeven dat het bedrijf eindelijk weet wat de problemen van de Galaxy Note 7 veroorzaakte. Samsung heeft de resultaten al met verschillende instanties gedeeld, maar Samsung is nog niet klaar om de resultaten ook met het publiek te delen. Wanneer Samsung dit wel gaat doen is niet bekend.

Eerder beweerde een onafhankelijk rapport dat de problemen met de accu werden veroorzaakt door de dikte van de batterij. Samsung wilde een dunner toestel op de markt brengen, zonder dat hierdoor de accuduur achteruit zou gaan. Uiteindelijk was de te kleine ruimte de reden voor de exploderende accu’s.

Of Samsung tot dezelfde conclusie is gekomen weten we nog.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.