Grote Kortingen Op GearBest Tijdens Chinese Nieuwjaar

GearBest-Chinese-Nieuw-Jaar-KortingIn China vieren ze deze maand het Chinese nieuwjaar, oftewel  het jaar van de hond. Tijdens deze feestdagen geven grote webwinkels als GearBest flinke kortingen op smartphones en andere leuke gadgets. In dit artikel delen wij een aantal van deze kortingen die jullie waarschijnlijk erg interessant vinden.

Allereerst heeft GearBest speciaal voor het nieuwe jaar een pagina opgezet met een hele lading producten die tot 70% zijn afgeprijsd. Op deze pagina staan onder andere een hoop gadgets zoals verloopstekkertjes en adapters voor slechts $0,99, omgerekend 0,82 euro. Op dezelfde pagina staan echter ook wat grotere producten zoals speakers, smartphones en zelfs laptops. Zo kost de Xiaomi Mi Speaker [review] nu slechts 9,94 euro, de Xiaomi Mi Mix 2 [review] slechts 381 euro en de iPlay 10 Tablet PC slechts 95 euro.

Er is ook een pagina aangemaakt speciaal voor alle smartphone kortingen. Dit is waarschijnlijk de meest interessante pagina voor de lezers van Androidics.nl. Op deze pagina worden tal van nieuwe smartphones tegen flinke kortingen aangeboden, inclusief de razend populaire Xiaomi Mi A1, de eerste Android One-smartphone van de fabrikant. Ook smartphones van Huawei, OnePlus en ZTE zijn in de aanbieding. Hieronder hebben wij drie interessante deals op een rijtje gezet.

OnePlus 5T
€447
6.01-inch scherm (2160 x 1080 pixels)
18:9-beeldverhouding
Snapdragon 835-processor
6GB werkgeheugen
64GB opslagruimte
dual-camera (20MP + 16MP)
16MP selfie-camera
3,300 mAh accu
dual-SIM
Xiaomi Mi A1
€182
5.5-inch scherm (1920 x 1080 pixels)
Android One (Stock Android)
Snapdragon 625-processor
4GB werkgeheugen
64GB opslagruimte
dual-camera (12MP + 12MP)
5MP selfie-camera
3080 mAh accu
dual-SIM
Xiaomi Redmi 5 Plus
€149
5.99-inch scherm (2160 x 1080 pixels)
18:9-beeldverhouding
Snapdragon 625-processor
3GB werkgeheugen
32GB opslagruimte
12MP camera
5MP selfie-camera
4000 mAh accu
dual-SIM

Ben je opzoek naar een andere smartphone of misschien een smartwatch phone? Neem dan even een kijkje op Smartphone Sale pagina.

Heb je geen behoefte aan een nieuwe smartphone, maar kijk je wel graag films? Dan heb je misschien interesse in een Android TV Box, een projector of misschien wel een nieuwe monitor. Deze producten zijn gelukkig ook in de aanbieding. Zo kost een portable mini projector Orimag P6 slechts 186 euro, de Xiaomi Mi TV Box kost tijdelijk 57 euro en je hebt een ruime keuze uit verschillende gebogen beeldschermen voor 100 tot 300 euro. Klik hier voor meer informatie over de Orimag P6.

Orimag-P6-mini-projector

Als laatste is er goed nieuws voor alle Xiaomi-fans. Er zijn namelijk weer een hoop producten van deze fabrikant in de aanbieding. Niet alleen smartphones zijn met korting verkrijgbaar, maar ook wearables, camera’s en headsets. Zo kun je de Xiaomi Pro HD In-ear Hybrid Earphones aanschaffen voor twee tientjes. Dit is een in-ear headset met een metalen behuizing en zeer zuiver geluid. Er zijn overigens verschillende andere in-ear headsets van Xiaomi in de aanbieding.

Xiaomi Pro HD In-ear Hybrid Earphones

Een andere aanrader van Xiaomi is de Xiaomi Huami AMAZFIT, die nu 86 euro kost. Wij hebben de smartwatch afgelopen jaar getest en zijn hierover zeer te spreken. Persoonlijk is dit mijn favoriete smartwatch, die ik overigens nog elke dag draag. De Xiaomi Huami AMAZFIT is mede populair vanwege de lange accuduur, de ingebouwde GPS, het mooie ontwerp en het speciale scherm dat, in tegenstelling tot andere smartwatches, bij zonlicht juist beter leesbaar is. Lees hier onze review of koop de smartwatch hier.

Xiaomi-Huami-AMAZFIT-Pace

GearBest
GearBest is een grote internationale webwinkel waar vooral veel producten van Chinese fabrikanten worden aangeboden. De smartphones van Xiaomi en andere Chinese smartphonefabrikanten zijn in de Benelux wat minder makkelijk verkrijgbaar, omdat de fabrikanten vooral gefocust zijn op de Aziatische markt. GearBest maakt het nu echter heel eenvoudig om toch aan dergelijke smartphones te komen.

GearBest G-W warehouse

Wat de webwinkel extra aantrekkelijk maakt zijn de Europese G-W warenhuizen. Dankzij deze nieuwe warenhuizen worden pakketjes nu namelijk binnen 7 dagen geleverd en hoef je je geen zorgen te maken over importkosten. Mocht je product niet beschikbaar zijn in een Europees warenhuis dan is het aan te raden om je pakketje te versturen via ‘Registered Air Mail’ of ‘Priority Line’. De kans op importkosten is dan namelijk een stuk kleiner. Mocht je toch nog tegen kosten aanlopen dan kun je deze gewoon terugvragen bij GearBest. GearBest heeft hiervoor speciaal Nederlandse klantenservices opgezet.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.