Gearbest Beloont Nieuwe En Terugkerende Klanten [Weggeefactie!]

smartphones
Er bestellen steeds meer Nederlanders bij Gearbest. Dit is ook niet zo vreemd aangezien het een grote webwinkel is met veel keuze. Daarbij zijn de prijzen ook nog eens zeer aantrekkelijk. Zowel voor de nieuwe klanten als de terugkerende klanten zijn er nu interessante acties. Zo is er een mooie winactie en is er ook veel voordeel te behalen door van een fraaie kortingscode gebruik te maken.

Een bestelling plaatsen bij Gearbest

Mocht je nog nooit een bestelling bij Gearbest hebben geplaatst dan zetten we graag alle voordelen voor je op een rij. Gearbest is een Chinese webwinkel en er zijn duizenden producten te bestellen. Het is voor de webwinkel belangrijk om producten van hoge kwaliteit te verkopen. Daarbij moet er een goede verhouding tussen de prijs en de kwaliteit zijn. Je zal zien dat als je door het assortiment bladert dat je voldoende interessante producten zal vinden en dat jij je zal verbazen over de lage prijzen.

UMIDIGI-A1-Pro

Ben je opzoek naar een smartphone dan hebben wij twee aanraders. De super aantrekkelijk geprijsde UMUDIGI A1 Pro en de krachtige Elephone U Pro. De UMIDIGI A1 Pro is nog maar net geïntroduceerd en is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts 82 euro. Voor deze prijs krijg je een mooie smartphone die draait op Android 8.1 (Oreo) en beschikt over een 5,5-inch scherm en 3GB werkgeheugen.

Elephone U Pro smartphone

De Elephone U Pro kost met een prijskaartje van 361 euro wat meer, maar hiervoor krijg je een echte krachtpatser met 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 13 megapixel dual-camera en een 6-inch scherm met afgeronde zijkanten.

Verzending vanuit Europa

Gearbest mag dan wel een Chinese webwinkel zijn maar toch zijn er veel Europese magazijnen. Dit houdt in dat een deel van het assortiment ook in Europa op voorraad is. Dit kun je zien bij de producten. Bij de warehouses zie je dan niet alleen China of Hong Kong staat maar ook ‘GW’. Er zijn verschillende Europese magazijnen en ieder magazijn heeft een eigen nummer. Zie je een bij een product de mogelijkheid om deze vanuit ‘GW …’ te laten bezorgen dan betekent dit dat die vanuit Europa verzonden wordt. Dit verkort de levertijd aanzienlijk. Deze is dan meestal maar een paar dagen. Je kunt dus niet alleen heel voordelig bestellen maar er is dan ook nog eens een snelle levertijd. Daarbij zijn de verzendkosten ook nog eens laag.

Bestel je wel een product wat uit China of uit Hong Kong moet komen dan zijn de verzendkosten ook laag. Het is dan zelfs mogelijk om een vergoeding voor de invoerrechten te krijgen. Dit laat zien dat Gearbest meedenkt met de klanten. Heb je een vraag dan kun je ook altijd contact opnemen met de klantenservice.

Een geweldige actie voor nieuwe klanten

Voor terugkerende klanten zijn er wekelijks nieuwe acties. Er is zelfs een speciale Nederlandse Gearbest pagina met exclusieve deals voor inwoners van Nederland. Om niets te missen is het ook aan te raden om de Nederlandse Gearbest Facebook pagina een like te geven. Nieuwe klanten kunnen een leuke prijs winnen.

Ben je een nieuwe klant en heb je een bestelling geplaatst dan kun je de orderbevestiging mailen naar marco@gearbest.nl. Over twee weken maken we dan drie winnaars bekend. Deze winnaar mag een product van een pagina vol met gadgets kiezen. Hier zal altijd iets voor je tussen staan. Bekijk de pagina en je zal zien dat er vele leuke producten zijn om uit te kiezen.

Bekijk hier de pagina met vele leuke gadgets voor onze winactie!

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.