Pimp je auto voordelig en spectaculaire prijzen voor smartphones en mini PC’s

AllCall-Mix-2Gearbest heeft wekelijks vele interessante aanbiedingen. Ook deze week is dat weer het geval. Heb je al eens vaker gewinkeld bij deze grote Chinese webwinkel dan weet je dat er kwalitatieve apparatuur, gadgets en kleding voor lage prijzen te bestellen zijn. Ook is het mogelijk vanuit Europese magazijnen geleverd te krijgen zodat je niet lang op je bestelling hoeft te wachten. In dit artikel bespreken we de aanbiedingen van deze week.

Je auto pimpen was nog nooit zo voordelig

Je auto is leuker als je deze een beetje kunt pimpen. Kom je wel eens in de autospeciaalzaken dan weet je dat dit erg duur is. Dat het ook vele malen voordeliger kan dat bewijst Gearbest. In de wekelijkse sale kun je nu vele accessoires en apparatuur voor de auto bestellen. Dit kan tegen zeer lage prijzen. Wil je een USB-aansluiting in je auto om bijvoorbeeld muziek af te spelen dan kun je de Chuwi Ublue C bestellen. Deze plaats je in de sigarettenaansteker-aansluiting en dan creëer je ineens twee USB-aansluitingen. De Chuwi Ublue C is nu te bestellen voor maar €6,71. Om het product voor deze prijs te bestellen dien je wel de kortingscode ‘GB50-$10off‘ in te vullen bij het afrekenen.

Chuwi-Ublue-C

Een dashcam wordt steeds meer gebruikt in het verkeer. Dit is ook niet zo vreemd. Het is een manier om aan te kunnen tonen bij een ongeluk wie schuld heeft. Haarscherpe beelden maken doe je met de Junsun T518 dashcam. Voer je de kortingscode ‘GB50-$5off‘ in en betaal slechts €25,49.

Bekijk hier alle aanbiedingen op het gebied van auto elektronica en de diverse gadgets

De AllCall Mix 2 is een multifunctionele smartphone voor een lage prijs

Ben je op zoek naar een smartphone die de laatste games en apps moeiteloos kan draaien en die ook nog eens een zeer helder en scherp scherm heeft? De AllCall Mix 2 is dan een prima keuze. Het toestel is op dit moment in de aanbieding bij Gearbest en kost deze week slechts €161,49. Hou er wel rekening mee dat deze prijs alleen geldig is voor de eerste duizend mensen die deze smartphone bestellen. Wees er dus snel bij.

AllCall-Mix-2-smartphone

Door de snelle processor kunnen zware games en apps moeiteloos geopend en gespeeld worden. Het is verder mogelijk om zeer snel de batterij op te laden en het toestel te ontgrendelen met gezichtsherkenning.

Bekijk hier alle specificaties en bestel de AllCall Mix 2 voor de lage prijs

Gebruik jij al een mini PC

Een mini PC wordt door steeds meer mensen gebruikt. Het is een computer die veel minder ruimte in beslag neemt en die ook goed geschikt is voor de normale computertaken. Gearbest heeft deze week de Alfawise T1 in de aanbieding. Deze is te bestellen voor €169,99. Hier koop je dan een krachtige mini pc voor met 4 gigabyte aan geheugen en 64 gigabyte aan opslagruimte. Hou er wel rekening mee dat er ook bij deze aanbieding maar een gelimiteerd aantal stuks beschikbaar zijn. Bestel dus snel om van de lage prijs te profiteren.

Alfawise-T1

Bekijk hier de lage prijs en alle specificaties van de Alfawise T1

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.