Een Tablet En Vele Andere Interessante Gadgets En Accessoires

Teclast-P80-Pro-tabletMisschien weet je al wel dat er wekelijks bij Gearbest vele producten in de aanbieding zijn. Wij zetten deze aanbiedingen graag voor je op een rij. Uiteraard is dit maar een selectie en kun je voor een compleet overzicht op de website kijken. Door de prima verhouding tussen de prijs en de kwaliteit zijn er steeds meer Nederlanders die bij deze Chinese webwinkel bestellen. Neem maar eens een kijkje bij de aanbiedingen die hier worden beschreven. Dan zal je zien dat goede apparatuur helemaal niet duur hoeft te zijn.

Een 8 inch Android Tablet voor een ongelooflijke prijs

Een nieuwe tablet daar hoef je bij Gearbest helemaal niet veel voor te betalen. Deze week is namelijk de Teclast P80 Pro voor minder dan negentig euro te bestellen. Om precies te zijn kost deze nu €84,99. Je betaalt dan ook nog eens geen verzendkosten. Het is een tablet die er niet alleen zeer fraai uitziet maar die ook nog eens vele mogelijkheden biedt. Door de fraaie champagne kleur zal je er graag mee gezien worden. Het scherpe 8 inch scherm zorgt dat zowel de apps als games en video’s in goede kwaliteit gekeken kunnen worden. Hou er wel rekening mee dat er slechts een aantal modellen voor de lage prijs te bestellen zijn. Wees er dus snel bij.

Teclast-P80-Pro

Bekijk en bestel de Teclast P80 Pro voor €84,99 op deze pagina

Gadgets voor minder dan een euro

Het klinkt ongeloofwaardig maar toch is het echt waar. Er is tijdelijk bij Gearbest een speciale actiepagina waar verschillende gadgets tegen zeer lage prijzen te bestellen zijn. Gadgets zijn al verkrijgbaar voor minder dan een euro. Wat dacht je van een licht in de kast. Deze werkt net als de lamp van de koelkast. Gaat het deurtje van de kast open dan gaat de lamp automatisch aan. Sluit je de deur weer dan gaat het lampje weer uit. Voor slechts €0,84 is de sensor daarvoor te bestellen.

waterdichte-smartphone-tas

Een waterdichte tas is een ander product wat zeer voordelig te bestellen is. Hier kun je zeer veel in kwijt en deze is tijdelijk voor de belachelijk lage prijs van €2,68 te bestellen. Genoeg reden om de pagina met alle gadgets te bekijken.

Zie hier de actiepagina met gadgets minder dan een euro

Tekenen krijgt een hele andere dimensie met de UG Digigal tekentablet

De UG Digital tekentablet is een apparaat wat op een tablet lijkt. Toch is dit heel anders. Op het 19-inch scherm kun je namelijk uitstekend tekenen. Er zijn dan verschillende effecten toe te passen. De tablet is beschikbaar voor €311,75 en staat op een pagina met nog veel meer interessante apparatuur. Een SSD drive van 256 gigabyte bestel je namelijk voor maar €68,20.

UGEE UG Drawing Tablet

Zie alle voordelige producten zoals de tekentablets en SSD drives op deze pagina

Diverse accessoires voor de smartphone voor minder dan een euro

Niet alleen de gadgets zijn heel goedkoop te bestellen. Er is ook een speciale pagina met accessoires voor de smartphone aangemaakt. Ook deze zijn voor minder dan een euro te bestellen. Dit laat ook meteen weer zien dat deze accessoires ook helemaal niet duur hoeven te zijn. Een screenprotector voor de Xiaomi Redmi 4X is hier voor €0,84 te bestellen. Ben je op zoek naar een powerbank dan kun je deze al voor €5,54 bestellen. Zaak om snel een kijkje te nemen voordat deze spectaculaire actie voorbij is.

Aibocn-power-bank

Bekijk hier de actiepagina met alle voordelige accessoires voor de smartphone

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.