Smartphones, mini PC’s en andere apparatuur tegen lage prijzen

oukitel-smartphonesBen je op zoek naar een nieuwe smartphone, een mini pc of andere apparatuur dan willen wij je aanraden dit artikel goed door te lezen. Gearbest heeft namelijk zeer leuke kortingen op vele soorten apparatuur. Er is bijvoorbeeld een speciale actiepagina waar je vijf dollar korting krijgt als je voor meer dan dertig dollar besteld. Je zou dan bijvoorbeeld de Lenovo Watch 9 kunnen bestellen. Dit horloge laat je niet alleen de tijd zien maar heeft ook een hartslagfunctie en is voorzien van speciaal hard glas. Deze is te bestellen voor €32,18. Wil je liever een smartwatch dan kun je de Lenovo HX03F bestellen. Deze is gelimiteerd beschikbaar voor de prijs van €23,48.

Zie alle aanbiedingen op de apparatuur en profiteer van vijf dollar korting

Voor weinig een Oukitel smartphone waar je jaren mee vooruit kunt

Ben je op zoek naar een smartphone met een groot display met goede specificaties en een lage prijs dan kun je kiezen voor de Oukitel smartphone. De Oukitel WP5000 bijvoorbeeld. Deze is voorzien van zes gigabyte aan geheugen en 64 gigabyte aan opslagruimte. Daarbij is deze voorzien van een snelle processor en is deze waterdicht. Gearbest geeft nu vijftig dollar korting op deze smartphone. Hierdoor kun je de Oukitel WP5000 nu bestellen voor € 214,49. Je hebt de keuze uit drie verschillende kleuren.

Oukitel-WP5000

Zie alle modellen smartphones van Oukitel die in de aanbieding zijn op de actiepagina

Een mini PC die aan al je eisen zal voldoen

Ben je opzoek naar een mini PC die de taken van de desktop over kan nemen dan zou je kunnen denken aan de Chuwi Gbox mini PC. Deze is nu tijdelijk voor maar €191,39 te bestellen. Het is een mini PC die voorzien is van vier gigabyte DDR4 geheugen en 64 gigabyte opslagruimte. De opslagruimte is uit te breiden tot maximaal twee terrabyte. De pc heeft een prachtig design en door het kleine formaat kun je deze overal neerzetten. De Mini PC wordt nu tijdelijk geleverd met gratis afstandbediening en is voorzien van Windows 10. Het is een perfecte computer om films of series op te kijken. Ook zijn er vele soorten games die op deze mini PC gespeeld kunnen worden.

CHUWI-GBox-Mini-PC

Bekijk op de speciale pagina alle specificaties van deze veelzijdige mini PC

Een coupon kan je veel korting opleveren

Gearbest staat niet alleen bekend om de goede producten. Ook kun je van vele soorten coupons gebruikmaken. Met een coupon kun je eenvoudig korting krijgen. Nu is er een pagina waar je de coupons ziet die beschikbaar zijn voor de Europese magazijnen. Deze producten kunnen vaak al binnen vijf tot zeven dagen geleverd worden. Het loont zeker de moeite om hier te kijken. Er zijn zelfs producten die een korting van bijna negentig procent hebben. Een voorbeeld hiervan is de Gel pen die je voor school en kantoor kunt gebruiken. Deze bestel je nu voor slechts €0,86.

Bezoek de actiepagina en zie zelf welke voordelige producten er te bestellen zijn

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.