Smartphones, notebooks en tassen bij Gearbest in de sale

Asus-Zenfone-5Het zal je vast niet zijn ontgaan dat er bij Gearbest vaak sales zijn. Dat geldt ook deze week weer. Wij zetten de meest interessante deals voor je op een rij. Vooral als je een smartphone of een notebook nodig hebt dan kun je veel geld besparen. De Asus Zenfone 5Z bijvoorbeeld. Dit is een smartphone die te bestellen is voor €496,36. Je betaalt dan ook nog eens geen verzendkosten. Deze aanbieding is wel alleen geldig tot 18 juni. Wees er dus snel bij als je deze smartphone wilt bestellen. De smartphone heeft 6 gigabyte aan intern geheugen en 64 gigabyte aan opslagruimte. Daarbij is er een snelle Snapdragon 845-processor, een 6,2-inch scherm met notch en een dual-camera aanwezig.

Bekijk op deze pagina alle specificaties voor de Asus Zenfone 5Z

De Jumper Ezbook X4 geeft je waar voor je geld

Ben je op zoek naar een nieuwe laptop / notebook dan is de Jumper Ezbook X4 een goede keuze. Deze heeft een behuizing van aluminium en is voorzien van de Intel Gemini Lake processor. Er is een 128 gigabyte SSD schijf aanwezig. De eerste honderd mensen die deze notebook bestellen krijgen een gratis USB-hun en een gratis muis. Dit pakket is dan te bestellen voor €256,73 en daarbij hoef je geen verzendkosten te betalen. Hou er wel rekening mee dat er slechts een gelimiteerd aantal beschikbaar met de gratis producten en de lage prijs.

JUMPER-EZbook-X4-Notebook

De Jumper Ezbook X4 bestel je makkelijk en snel op deze pagina

De Alldocube Knote 5. Een laptop en tablet in één

De eerste vijftig die de Alldocube Knote 5 bestellen krijgen deze voor nog geen driehonderd euro. Daar krijg je dan ook nog eens een gratis USB-hub bij. Er is een scherp en helder HD-scherm en door zijn formaat van 11,6-inch is deze makkelijk mee te nemen. De hoes bevat ook meteen het toetsenbord. Daar kun je snel en makkelijk de tablet in plaatsen en starten met werken. De sterke batterij maakt dat je deze lang kunt gebruiken.

Alldocube-Knote-5

Zorg dat je bij de eerste vijftig bestellers bent en schaf de Alldocube Knote 5 zeer voordelig aan

Niet alleen de smartphones maar ook de accessoires zijn voordelig aan te schaffen

Dat niet alleen de smartphones voordelig zijn aan te schaffen bij Gearbest bewijst de pagina met accessoires. Er zijn hier onder andere laders te bestellen. Een draadloze lader die snel laadt en voor veel modellen smartphones geschikt is schaf je al voor €13,68 aan. Ben je op zoek naar een Micro USB naar Type-C adapter dan kost deze zelfs maar €0,28. Dit zijn zeer voordelige prijzen en het is dan ook aan te raden een bezoekje aan de actiepagina te brengen.

go-comma-smartphone-accessoires

Zie alle deals voor de smartphone accessoires op de actiepagina

Ook een nieuwe rugzak schaf je voordelig aan bij Gearbest

Niet alleen apparatuur zoals smartphones en tablets kun je bij Gearbest bestellen. Ook een rugzak kun je hier voordelig kopen. Wat dacht je van een grote unisex rugzak voor maar €17,11? Ben je op zoek naar een nog voordeligere rugzak dan is er een fraai model voor mannen voor maar €4,26 te bestellen. Alle modellen rugzakken kun je op de pagina met aanbiedingen vinden.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.