Winkelen tijdens het WK bij Gearbest is nog leuker

gearbest-mid-year-saleWist je dat je tijdens het WK bij Gearbest nog meer kunt besparen. Er is zelfs een speciale actiepagina waar je aanbiedingen kunt vinden die alleen met het WK te maken hebben. Nederland mag dan wel niet meedoen maar op deze manier kun je toch nog plezier beleven aan het WK. Het is een pagina waar je verschillende acties ziet staan. Zo krijg je bijvoorbeeld tien dollar korting als je voor meer dan tweehonderd dollar besteld. Daarnaast zijn er ook voordelige producten te bestellen. Wat dacht je van een waterdichte tent voor € 78,29 of een Quadcopter van MJX voor € 74,81.

Zie alle aanbiedingen waarvan je tijdens het WK kunt profiteren

Bespaar nog meer tijdens het winkelen bij Gearbest

Als je al eens een aankoop bij Gearbest hebt gedaan dan hoeven wij je niet te vertellen dat dit een voordelige webwinkel is die ook snel kan leveren. Heb je nog nooit bij Gearbest gewinkeld dan is er nu een leuke pagina met uitleg hoe je het meeste kunt besparen. Deze kan natuurlijk ook goed van pas komen als je hier al wel eens hebt gewinkeld. Oook op deze pagina staan weer verschillende acties. Zo krijg je een verrassingsgeschenk als je voor meer dan tachtig dollar besteld. Je zou dan de Jumper Ezbook 3 Pro kunnen bestellen. Deze is ook op de actiepagina te vinden.

Zie alle voordelige deals en winkeltrucs op deze pagina

Een 3D printer tegen een spectaculaire prijs

Alfawise-U20-3D-printer

Heb je altijd al een 3D printer willen hebben maar vond je deze te duur dan is het zaak om snel verder te lezen. Op GearBest is nu de Alfawise U20 3D printer voor minder dan 165 euro te bestellen. Hou er wel rekening mee dat dit alleen voor de eerste twee mensen is die deze printer bestellen. Je krijgt dan een printer met een groot touchscreen en een groot platform. Dit maakt het dat er ook grotere objecten geprint kunnen worden.

Zie hier de lage actieprijs en de specificaties van de Alfawise U20

Topmerken hoeven niet duur te zijn

Alfawise-T1

Een topmerk hoeft helemaal niet duur te zijn. Je hebt al kunnen lezen over de 3D printer van Alfawise. Dit is een merk wat nog veel meer leuke producten biedt. Wat dacht je van een draagbare soundbar voor maar € 38,27. Daarbij is er ook een mini PC voor slechts € 173,99 te bestellen. Naast Alfawise zie je ook andere topmerken zoals Gocomma en Zanflare op de pagina staan.

Zie alle topmerken op een rij en de daarbij behorende lage prijzen

Win een OnePlus 6

OnePlus-6-header

Ben je toe aan een nieuwe smartphone dan is het aan te raden aan deze speciale actie mee te doen. Er is namelijk een nieuwe OnePlus 6 te winnen bij Gearbest. Het enige wat je daarvoor moet doen is een leuke mini spel spelen. Dit is het schieten op een doel met verschillende vlakken. Ben jij de winnaar en loop jij binnenkort met deze fraaie smartphone op zak?

Bekijk de pagina met het mini spel hier

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.