Xiaomi Introduceert Mi 6X Hatsune Miku Edition

Xiaomi-Mi-6X-Hatsune-MikuXiaomi is opnieuw een samenwerking aangegaan met Vocaloid. Beide bedrijven hebben vorig jaar ook al samengewerkt voor de Redmi Note 4X teal version. Dit keer komt Xiaomi met de Mi 6X Hatsune Miku Edition. De smartphone heeft een turquoise behuizing met Hatsune Miku op de achterkant gegraveerd.

Van de Xiaomi Mi 6X Hatsune Miku Edition zijn maar 5000 exemplaren beschikbaar. De smartphone heeft intern 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. Ook zit er in de verpakking een speciale 10.000mAh accu, een doorzichtige case en een gift card. Ook het thema op de smartphone is aangepast.

Xiaomi-Mi-6X-Hatsune-Miku-edition

De rest van de specificaties komt overeen met de originele Xiaomi Mi 6X. Zo heeft de smartphone een 5,99-inch scherm met een Full HD+ resolutie, een Snapdragon 660-processor en een 12MP + 20MP dual-camera. De smartphone krijgt in China een adviesprijs mee van CNY2,099, omgerekend ongeveer 320 dollar of 275 euro. Pre-orders kunnen nu geplaatst worden. Vanaf 10 juli is de Xiaomi Mi 6X Hatsune Miku Edition verkrijgbaar.

via [gsmarena]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.