Een actiecamera en veel tijdelijke kortingen

KZ-ZS10-HiFi-Hybrid-EarphoneGearbest is een winkel die je waarschijnlijk wel zal kennen. Het is een Chinese webwinkel waar je duizenden producten tegen lage prijzen aan kunt schaffen. In dit artikel bespreken wij de acties. Zo is er een midyear sale waar je nog van kunt profiteren. Een hybride hoofdtelefoon koop je dan al voor € 33,28. Ook is er een gedeelte op de pagina waar je drie producten voor tien euro aan kunt schaffen. Klik dan ook snel op de link om alle aanbiedingen van de midyear sale te zien.

Zie hier de hoge kortingen die gelden tijdens de midyear sale

Een gratis cadeau bij een bestelling

Een andere interessante pagina waar wij je op willen wijzen is de pagina waar je een product cadeau krijgt als je een bestelling plaatst. Hier staan ook andere interessante kortingen op weergegeven. Zo is er de Utorch multilader. Hier kun je meerdere apparaten via USB opladen. Deze schaf je nu aan voor maar € 21,02. Ben je op zoek naar een tablet dan kun je de keuze maken voor de Teclast Master T8. Bestel je deze snelle tablet dan krijg je nu een gratis bluetooth gamepad. Voor de tablet in combinatie met de gamepad betaal je nu slechts € 166,44. Genoeg reden om snel de actiepagina te bezoeken.

Teclast-Master-T8

Bespaar ook en krijg een gratis cadeau bij je bestelling

Speciale aanbiedingen voor het reizen

Ben je veel onderweg of ga je binnenkort op reis dan is er een actiepagina die je vast interessant zult vinden. Hier kun je veel producten voor in de auto en reis gerelateerde producten aanschaffen. Een opblaasbaar bed bijvoorbeeld die waterdicht is kun je voor € 17,52 bestellen. Een bluetooth headset voor op de motor is al te bestellen voor € 29,78. Dit zijn maar twee voorbeelden van een pagina die vol acties staat. Op deze pagina zal je dan ook altijd iets naar wens vinden.

Zie hier alle aanbiedingen op het gebied van reizen en vakantie

Een 4K actiecamera voor een spotprijs

Een actiecamera is niet goedkoop. Vooral niet als je dan ook nog eens haarscherpe beelden in 4K wilt maken. Gearbest bewijst dat een kwalitatieve actiecamera niet duur hoeft te zijn. Je kunt namelijk de Hawkeye Firefly 8SE voor rond de 95 euro aanschaffen. We moeten je er wel bij vertellen dat deze prijs alleen geldt voor de eerste mensen die deze op een dag bestellen. Ben je te laat dan betaal je zomaar vijfendertig euro meer. Klik dan ook snel en profiteer van dit hoge voordeel.

Hawkeye-Firefly-8SE

Zie hier de specificaties van de 4K camera van Hawkeye

Het printen in 3D wordt met deze aanbiedingen wel heel voordelig

Ben je op zoek naar een 3D printer dan is het zaak snel bij Gearbest te kijken. Hier vind je een aantal modellen die scherp geprijsd zijn. De Flyingbear Shine 3D printer bijvoorbeeld. Deze print snel en is voorzien van een duidelijk touchscreen in kleur. Deze kun je nu voor € 508,08 bestellen. Ben je op zoek naar een eenvoudiger model wat ook voor beginners geschikt is dan is de SparkMaker SLA UV 3D printer de juiste keuze. Deze kun je nu voor maar € 236,52 bestellen. Er staan naast deze twee voorbeelden nog veel meer modellen op de onderstaande actiepagina.

Klik hier en bezoek de actiepagina met alle 3D printers die in de aanbieding zijn

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.