“Introductie Nokia X5 (Nokia 5.1 Plus) Op 11 Juli”

HMD-Global-Nokia-X5-teaserOp de Chinese social media website Weibo heeft HMD Global een teaser geplaatst voor de lancering van de Nokia X5. De Nokia X5 zal buiten China op de markt verschijnen onder de naam Nokia 5.1 Plus.

HMD Global laat in het bericht op Weibo weten dat morgen 11 juli een nieuwe smartphone zal worden aangekondigd. Om welk toestel het gaat laat HMD Global niet weten, maar naar verwachting krijgen we de Nokia X5 te zien, het tweede toestel in de X-serie van Nokia in China. We verwachten dat de X5 in Europa zal worden uitgebracht als de Nokia 5.1 Plus.

Nokia-X5-Weibo

De Nokia 5.1 Plus is eerder al opgedoken bij de Chinese keuringsinstantie TENAA. Volgens de informatie van TENAA beschikt de smartphone over een 5,86-inch scherm met een resolutie van 720 x 1520 pixels en een 19:9-beeldverhouding, een 2,0GHz MediaTek Helio P23-processor, 3GB, 4GB of 6GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte, een 13 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 3000mAh accu.

HMD Global zal de smartphone morgen officieel aankondigen voor de Chinese markt. Na de introductie kunnen wij de officiële specificaties en afbeeldingen op een rijtje zetten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.