Gaming Smartphone Black Shark en Andere Producten In De Aanbieding

Xiaomi-Black-SharkWe hebben het op Androidics regelmatig gehad over de Black Shark, de eerste gaming-smartphone van Xiaomi. De smartphone valt op vanwege de krachtige specificaties en het opmerkelijke koelsysteem, die de smartphone ideaal maakt om mee te gamen. Deze week is de smartphone samen met een aantal andere aantrekkelijke gadgets in de aanbieding.

Krachtige Black Shark-smartphone met gamecontroller in de aanbieding
Xiaomi heeft halverwege april de eerste gaming-smartphone van het bedrijf geïntroduceerd. De zogeheten Black Shark kreeg veel aandacht, doordat het toestel moest gaan concurreren met de populaire Razer Phone. Net als de Razer Phone heeft de Black Shark een vloeibaar koelsysteem die moet voorkomen dat de smartphone overhit raakt tijdens lange gaming sessies.

Verder beschikt de smartphone onder andere over een 6-inch scherm met een resolutie van 2160 x 1080 pixels, een Snapdragon 845-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een grote 4000mAh accu, een 20MP + 12MP dual-camera aan de achterkant en een 20 megapixel camera aan de voorkant.

Black-Shark-controller

Deze week kun je de Black Shark met 6GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte alleen hier in de aanbieding kopen voor slechts €432. Voor de variant met 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte betaal je de komende 6 dagen slechts €493. Voor deze prijs krijg je ook nog eens een speciale game-controller die je aan de smartphone kunt klikken.

Wees er snel bij, want er zijn maar 800 exemplaren van elke variant voor deze prijs verkrijgbaar.

Op afstand bestuurbare 360 Robot Vacuum Cleaner
Deze week zijn nog verschillende andere producten in de aanbieding die wij graag met jullie delen. De 360 Robot Vacuum Cleaner is één van de producten die je deze week met korting kunt aanschaffen. Deze compacte robotstofzuiger kun je met je smartphone bedienen en doet al het werk voor je, ook wanneer je niet thuis bent of slaapt.

360-Robot-Vacuum-Cleaner

De 360 Robot Vacuum Cleaner is plat en compact, waardoor de robotstofzuiger overal gemakkelijk onder- en tussendoor kan. De stofzuiger is voorzien van een hoop verschillende sensoren, waardoor de stofzuiger niet tegen objecten aanbotst of juist ergens vanaf valt. Ook krijgen de eerste 500 mensen die de stofzuiger bestellen gratis drie reserve onderdelen ter waarde van $99 dollar. Namelijk een extra hoofdborstel, een borstel voor aan de zijkant en een extra filter. Je kunt de 360 Robot Vacuum Cleaner deze week aanschaffen voor €311.

Xiaomi Mi Pad 4 is degelijke tablet voor weinig geld
Ook de nieuwste tablet van Xiaomi is deze week in de aanbieding dankzij deze grote tablet sale. Xiaomi introduceerde de Mi Pad 4 vorige maand. Bij GearBest is de tablet deze week in de aanbieding voor €242. Hiervoor krijg je een tablet met een 8-inch scherm en een resolutie van 1920×1200 pixels, een Snapdragon 660 octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat is uit te breiden met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant en een 6000mAh accu. Ook is de 3.5mm koptelefoonaansluiting nog gewoon aanwezig. De tablet draait op Android 8.1 (Oreo) en is slechts 7,9mm dik.

Xiaomi-Mi-Pad-4-zwart

Ben je toe aan een nieuwe elektrische tandenborstel? Ook dan hebben wij een leuke aanbieding voor jou. De Alfawise RST2056 is een waterdichte elektrische tandenborstel met vier verschillende modus om je tanden goed schoon te houden. De tandenborstel kost tot 5 augustus slechts €17. Voor deze prijs krijg je ook nog eens drie borstel opzetstukjes.

Alfawise-RST2056-elektrische-tandenborstel

Xiaomi fitnesstrackers en smartwatches actiepagina
Op Androidics.nl schrijven wij regelmatig over de wearables van Xiaomi. Zo hebben wij onder andere zeer positieve reviews geschreven over de Mi Band 2 en de Xiaomi Amazfit. Op deze pagina zie je een overzicht van alle Xiaomi-wearables met daarbij aantrekkelijke verkoopprijzen. Zo kun je de nieuwe Xiaomi Mi Band 3 tijdelijk kopen voor slechts €25. Hiervoor krijg je een waterdichte fitnesstracker met touchscreen, hartslagmeter en zeer lange accuduur.

Xiaomi-Mi-Band-3

Promocodes voor populaire smartphones en gadgets
Als laatste willen we jullie nog even attenderen op de “top seller” pagina. Hierop staan producten die erg populair zijn, met daaronder een promocode. Door deze promocode in te vullen kun je de producten met korting aanschaffen. Ook vind je hier de nieuwe smartphones, zoals bijvoorbeeld de Xiaomi Mi 8 voor €432 of de Xiaomi Mi A2 Lite voor €173. Neem dus snel een kijkje op deze pagina.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.