Nokia 2.1 Vanaf Nu Verkrijgbaar In Nederland

nokia-2.1-smartphoneHMD Global heeft in mei van dit jaar de budget-smartphone Nokia 2.1 aangekondigd. Dit toestel ligt vanaf vandaag in Nederland in de winkels voor een adviesprijs van 119 euro.

De Nokia 2.1 ligt vanaf nu in Nederland in de winkels. De smartphone beschikt over een 5,5-inch HD-scherm, een Snapdragon 425-processor, 2GB of 3GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 4.000 mAh accu en twee stereo-speakers.

De Nokia 2.1 is verkrijgbaar in drie kleurencombinaties: Blauw/Koper, Blauw/Zilver en Grijs/Zilver. De smartphone draait op Android Go (Oreo).

“Het is erg belangrijk om op je smartphone te kunnen rekenen vanaf het moment dat je wakker wordt tot je ’s avonds weer thuis bent. Daarom was de Nokia 2 met zijn autonomie van twee dagen een van de populairste toestellen in ons assortiment. We willen onze fans steeds meer geven en hebben naar hun feedback geluisterd. Daarom lanceren we nu de Nokia 2.1 met een snellere processor, een groter scherm en twee stereoluidsprekers om hen een nog betere ervaring te bieden onderweg, met een batterij die lang meegaat.” Aldus Stefan De Clerck, Country Manager Benelux.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.