Honor Introduceert Rode Uitvoering Honor Play

Honor-Play-Player-Edition-rood-zwartHonor heeft tijdens de IFA-beurs in Berlijn opnieuw de Honor Play gepresenteerd. Dit keer heeft Honor ook een rode variant laten zien.

Onlangs introduceerde Honor de Honor Play, die speciaal is ontworpen voor gamers. De smartphone is tijdens de IFA-beurs te bewonderen, waar de fabrikant ook twee speciale edities heeft geïntroduceerd onder de naam Player Edition. Het gaat om een uitvoering in de kleur zwart/rood en een uitvoering in de kleur rood/zwart.

De Honor Play beschikt over een 6,3-inch scherm met een resolutie van 1080 bij 2280 pixels, een Kirin 970-processor, 4GB of 6GB opslagruimte, een 16MP + 2MP dual-camera, een 16 megapixel selfie-camera en een 3750mAh accu.

De smartphone draait op Android 8.1 (Oreo) met EMUI 8.2 en is voorzien van GPU Turbo-technologie die tijdens het gamen moet zorgen voor 60% betere prestaties en 30% minder energieverbruik. Ook maakt de Honor Play gebruik van Histen audio-tech om 3D-geluid te realiseren en 7.1 kanaals-geluid mogelijk te maken.

Honor-Play-Player-Edition

De Honor Play in de kleuren Midnight Black, Navy Blue, Ultra-Violetkosten krijgt een adviesprijs mee van €329. De Player Edition kost €349.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.