Vivo NEX Vandaag In De Aanbieding Voor €546,-

Vivo-Nex-1De Vivo NEX, een smartphone die opvalt door zijn randloze ontwerp en uitschuifbare camera-module, is tijdelijk in de aanbieding verkrijgbaar voor €546,-.

Vivo heeft eerder dit jaar een smartphone aangekondigd die veel media-aandacht wist te trekken. De zogeheten Vivo NEX is namelijk een smartphone waarbij het scherm de gehele voorkant in beslag neemt en de vingerafdrukscanner in het scherm is verwerkt. Doordat er aan de voorkant geen ruimte meer over is voor een selfie-camera, heeft Vivo de smartphone uitgerust met een uitschuifbare camera-module aan de bovenkant van het toestel. Hierin zit een 8 megapixel selfie-camera verwerkt.

Naast het opvallende design beschikt de Vivo NEX ook over krachtige specificaties. Zo heeft het 6,59-inch Super AMOLED-scherm een resolutie van 2316 x 1080 pixels en vinden we intern een Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant en een 4000mAh accu.

De Vivo NEX is nu hier in de aanbieding voor slechts €546,-. Je krijgt voor deze prijs de zwarte uitvoering van de smartphone. Wees er wel snel bij want de actie is slechts tijdelijk geldig.

Vivo-NEX

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.