Nokia X6 In De Aanbieding Voor Slechts 177 Euro

Nokia-X6HMD Global heeft de afgelopen twee jaar veel mooie Nokia-smartphones op de markt gebracht, waaronder de Nokia X6. Wij op de redactie hebben dit toestel in handen gehad en waren erg te spreken over het design, de specificaties, de software en de prijs. Mocht je de Nokia X6 willen kopen dan hebben wij goed nieuws. De smartphone is vandaag en morgen namelijk in de aanbieding voor slechts 177 euro.

Met de Nokia X6 heeft HMD Global een toestel op de markt gebracht met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. De smartphone beschikt onder andere over een 5,8-inch scherm met een resolutie van 2280 x 1080 pixels, een Snapdragon 636-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 16MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 16MP camera aan de voorkant, een 3060mAh accu en een kale versie van Android.

Nokia-X6

Daarnaast is er ondersteuning voor dual-SIM aanwezig, kun je nog gewoon gebruikmaken van een 3,5mm koptelefoon en maakt de smartphone gebruik van Quick Charge 3.0. Ook kun je de opslagruimte uitbreiden met een microSD-kaart.

De Nokia 6X is tijdelijk in de aanbieding voor slechts 177 euro. De smartphone is hier verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw. Wees er snel bij, want de aanbieding is slechts beperkt geldig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.