Honor 8X Nu In Nederland Beschikbaar In De Kleur Phantom Blue

Honor-8X-Phantom-Blue-headerDe Honor 8X is in Nederland nu in een nieuwe kleur verkrijgbaar. De nieuwe kleurenoptie heet Phantom Blue. Mensen die de smartphone in deze kleur bestellen krijgen tijdelijk de Honor Band 4 Running Edition-wearable cadeau.

Honor liet eerder dit jaar tijdens de Mobile World Congress de Phantom Blue-versie van de mid-range Honor 8X zien. De kleur is gebaseerd op het vernieuwde logo van het merk met gradiëntkleuren van paars naar blauw. De smartphone heeft een aurora glazen behuizing en dubbele textuur van 15 lagen glas.

Honor-8X-Phantom-Blue

De Honor 8X beschikt over een 6,5-inch LCD-scherm met een Full HD-resolutie, een Kirin 710-processor, 6GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 20MP + 2MP dual-camera aan de achterkant, een 16MP selfie-camera en een 3750 mAh accu. De smartphone draait op Android 9.0 (Pie) en is nu bij verschillende webwinkels verkrijgbaar voor 279 euro. Mensen die de Honor 8X in de kleur Phantom Blue kopen ontvangen tijdelijk een Honor Band 4 Running Edition ter waarde van 59 euro cadeau.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.