Xiaomi Introduceert Mi CC9-serie Met Indrukwekkende Camera’s

Xiaomi-Mi-CC9Xiaomi heeft een nieuwe smartphone-submerk aangekondigd met de naam Mi CC. De fabrikant heeft gelijk twee toestellen geïntroduceerd. Xiaomi richt zich met de Mi CC9 en de Mi CC9e vooral op jongeren.

Met de nieuwe toestellen wil Xiaomi voor weinig geld moderne toestellen leveren met een goeie camera. De vanafprijs van de Mi CC9 ligt namelijk onder 250 euro, terwijl de smartphone is uitgerust met een driedubbele 48MP camera aan de achterkant en een 32MP camera aan de voorkant. Het AMOLED-scherm is 6,39-inch groot en heeft een Full-HD+ resolutie, een kleine druppelnotch en een in-display vingerafdrukscanner. Intern vinden we een Snapdragon 710-processor, 6GB of 8GB werkgeheugen, 64GB, 128GB of 256GB opslagruimte, een 4030 mAh accu en nog gewoon een 3.5mm koptelefoonaansluiting.

De Mi CC9e is nog goedkoper en krijgt in China een adviesprijs mee van ongeveer 175 euro. De smartphone beschikt over een 6.0-inch HD+ AMOLED-scherm met een in-display vingerafdrukscanner, een Snapdragon 665-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte en een 4030 mAh accu. De CC9e heeft dezelfde camera’s als de reguliere Mi CC9.

Xiaomi-Mi-CC9e

Het is nog onduidelijk of de Mi CC-serie ook in Nederland op de markt zal verschijnen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.