OPPO Reno 4 Wereldwijd Aangekondigd

Oppo-Reno4Nadat Oppo de Reno 4-serie eerder al voor de Chinese markt heeft aangekondigd zijn de mid-range smartphones nu voor de rest van de wereld geïntroduceerd. Er zitten wel wat verschillen tussen de Chinese variant en de internationale variant.

De nieuwe serie bestaat uit de Reno 4 en de Reno 4 Pro, twee krachtige mid-range smartphones. De Reno 4 Pro beschikt over een 6,5-inch 90Hz AMOLED-scherm met een resolutie van 2400 x 1080 pixels en een kleine inkeping voor de selfie-camera. De Reno 4 heeft een 6,4-inch scherm met een grotere inkeping voor een dubbele selfie-camera. Beide toestellen hebben een in-display vingerafdrukscanner.

Intern vinden we een Snapdragon 720G-chipset met 5G-ondersteuning, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte en een 3.5mm koptelefoonaansluiting. De Reno 4 heeft een 4015 mAh accu met ondersteuning voor 30 watt snelladen en de Reno 4 Pro heeft een 4000 mAh accu met ondersteuning voor Super VOOC 4 65 watt snelladen.

Achterop vinden we op beide toestellen een 48MP hoofdlens, een 8MP groothoeklens, een 2MP macrolens en een 2MP dieptelens. De Reno 4 Pro heeft een 32MP selfie-camera terwijl de Reno 4 naast dezelfde selfie-camera nog een 2MP dieptelens heeft.

Oppo-Reno-4-Pro

De Oppo Reno 4-serie komt op de markt in de kleuren Starry Night en Silky White. De Europese releasedatum en europrijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.