Realme Komt Dankzij Samenwerking Met Belsimpel Naar Nederland

realme_7_proRealme, een dochteronderneming van OPPO, gaat samenwerken met de Nederlandse webwinkel Belsimpel. Hierdoor zijn de doorgaans voordelige smartphones van Realme vanaf nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Realme is een merk die voornamelijk smartphones met een goede prijs-kwaliteitverhouding op de markt brengt. De meeste toestellen van de fabrikant kosten tussen de 200 en 400 euro. Ondanks deze lagere prijzen kun je uitgebreide smartphones met krachtige specificaties verwachten. Per direct zijn zeven smartphones van Realme verkrijgbaar bij Belsimpel.

De Realme 7 en 7 Pro zijn twee van de Realme-smartphones die je nu in Nederland kunt kopen voor 199 en 299 euro. De Realme 7 Pro beschikt over een 6,4-inch Super AMOLED-scherm met een in-display vingerafdrukscanner, een Snapdragon 720G-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 4500 mAh accu met ondersteuning voor 65 watt snelladen, een 32MP selfie-camera en een vierdubbele rear-camera met een 64MP hoofdlens, een groothoeklens, een macrocamera en een portretlens. Bekijk hier het volledige aanbod van Realme-smartphones bij Belsimpel.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.