ICS voor Transformer Prime op 12 januari

De Transformer Prime krijgt op 12 januari Android 4.0. Dat heeft fabrikant Asus dinsdag bekendgemaakt. Het was al wel bekend dat de Prime Ice Cream Sandwich zou krijgen, het was alleen nog niet bekend wanneer. De jongste Asus-telg is nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar daar komt nog deze maand verandering in.

Maar er is nog meer nieuws over de Prime. Er wordt een unlocktool ontwikkeld waarmee gebruikers de beveiliging van de bootloader kunnen verwijderen. Dat besluit volgt na een storm van kritiek toen bekend werd dat Prime een vergrendelde bootloader had.

Ook is er een update verspreid voor de tablet die de cameraproblemen en de problemen met de gps op moet lossen. De camera zou na de update sneller moeten focussen. Om sneller satellieten te vinden, wordt nu wifi ingeschakeld. Door de behuizing van de Transformer Prime blijft de gps wel een probleem.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.