LG Stylus 2: LG Introduceert Nieuwe Midrange Phablet

LG Stylus 2LG heeft voorafgaand aan het Mobile World Congress een nieuwe phablet geïntroduceerd. Deze phablet is voorzien van midrange specificaties en zoals de naam al doet vermoeden, een stylus.

LG zal in Barcelona later deze maand een hoop nieuwe toestellen presenteren. Zo zien we uiteraard de flagship LG G5, maar ook de LG X Screen, de LG X Cam en dus de LG Stylus 2.

De LG Stylus 2 is de opvolger van de LG G4 Stylus en is voorzien van een 5,7 inch display met een HD-resolutie, een stylus, een 1,2GHz quadcore-processor, 1,5GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan e voorkant en een 3000mAh accu. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow) weegt 145 gram en meet 155 x 79,6 x 7,4mm. Ook is er ondersteuning voor WiFi, Bluetooth, GPS en LTE.

De meegeleverde stylus is voorzien van een nano coated-punt. Dit zorgt voor meer accuraatheid dan een rubberen punt. Ook is er software aanwezig die een notificatie toont als de stylus niet aanwezig is zodra je het toestel beweegt. 

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.