Grote Honor 8X Max Officieel Aangekondigd

Honor-8X-MaxHonor, een ondermerk van Huawei, heeft twee enorme toestellen aangekondigd. De Honor 8X is een 6,5-inch phablet en de Honor 8X Max is een 7,12-inch phablet. De 8X Max heeft een zeer kleine notch voor de selfie-camera.

Smartphones met een scherm van 5,5-inch tot 6-inch zien we steeds vaker, maar Honor pakt wel heel groot uit met de nieuwste mid-range toestellen. Dankzij de dunne schermranden is de 8X-serie nog wel meer een smartphone dan een tablet.

De Honor 8X Max beschikt over een Snapdragon 636-processor, terwijl de Honor 8X is uitgerust met een Kirin 710-processor. De 8X heeft een hogere resolutie op een kleiner scherm, maar de 8X Max heeft een kleinere notch. De 8X heeft 6GB werkgeheugen, terwijl de 8X Max het moet doen met 4GB werkgeheugen. Wel heeft de 8X Max een grote accu met een capaciteit van 5000mAh. Beide toestellen beschikken verder over een vingerafdrukscanner en een dual-camera. Opladen gaat nog via een micro-usb-poort.

Honor-8X

De Honor 8X Max is exclusief voor de Chinese markt, maar de Honor 8X komt waarschijnlijk ook buiten China op de markt, voor een adviesprijs van ongeveer 170 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.