HTC Presenteert Desire Eye en Camera

HTC-Desire-EyeHTC heeft zojuist een nieuwe smartphone en nieuwe camera aangekondigd. Het gaat om de selfie-smartphone HTC Desire Eye en de HTC Re, een camera die los van een telefoon gebruikt kan worden.

De HTC Desire Eye beschikt over een 5,2-inch Full-HD display, een Snapdragon 801 quad-core processor, 2GB werkgeheugen, een waterdichte behuizing (IPX7), 4G-ondersteuning en Android 4.4 KitKat met de Sense 6.0 interface. Wat de Desire Eye zo bijzonder maakt is de 13 megapixel camera met dual led-flits aan de achterkant als ook aan de voorkant, hierdoor is de Desire Eye de ultieme selfie-smartphone.

Naast de nieuwe mid-range smartphone heeft HTC ook de Re aangekondigd. De HTC Re is een camera die moet gaan concurreren met de GoPro en de Sony Smart Lens. Het cameratje beschikt over een 16 megapixel sensor (zonder flits), een microSD-kaart slot en een waterbestendige behuizing. De lens heeft een kijkhoek van van 146 graden en kan Full HD video’s opnemen. Dankzij de Re-app voor Android en iOS kan je foto’s en video’s maken met je smartphone. Zo is het mogelijk om Time Lapse video’s te maken en in de toekomst (na een app-update) live te streamen op Youtube.

HTC-Re

De Re-camera krijgt een prijskaartje mee van €229 en zal vanaf het eerste kwartaal van 2015 verkrijgbaar zijn in de kleuren wit, donkerblauw, koraal en groen. De HTC Desire Eye heeft een adviesprijs van €499 en zal vanaf halverwege november in de winkel liggen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.