“Samsung Galaxy S6 Variant Krijgt Dual-Edge Display”

Galaxy-Note-EdgeWe hebben eerder al eens geschreven dat Samsung mogelijk een “Edge” variant van de Galaxy S6 zal introduceren. Vorige maand beweerde de zelfde bron echter dat deze informatie toch niet juist was, maar vandaag zijn ze weer van gedachten veranderd. Zo zal de Galaxy S6 Edge begin maart worden aangekondigd en onder andere worden voorzien van een zogeheten “dual-edge” display.

Volgens de laatste berichten van Sammobile zal Samsung een Galaxy S6-variant op de markt brengen waarvan het scherm net als bij de Galaxy Note Edge doorloopt aan de zijkant van het toestel. Bij de Galaxy S6-variant zal het scherm echter niet alleen aan de rechterkant, maar ook aan de linkerkant doorlopen. Welke naam de smartphone zal krijgen is nog niet bekend. Galaxy S6 Edge is de meest voor de hand liggende keuze.

Samsung zou ook extra functies hebben toegevoegd aan het gebogen display. Zo zal het display onder andere oplichten bij inkomende oproepen of notificaties als het toestel op het scherm ligt.

Wanneer de smartphone op de markt zal verschijnen is nog niet bekend, maar naar verwachting zal Samsung de Galaxy S6 en de Galaxy S6 “Edge” tijdens de Mobile World Congress begin maart presenteren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.