“Foto Van Nieuwe Moto E Uitgelekt”

Moto-E-2Er is een foto uitgelekt van wat volgens de bron een nieuwe budget smartphone van Motorola is. Het zou gaan om de tweede generatie van de Moto E. De adviesprijs zal waarschijnlijk ergens tussen de 100 en 150 euro komen te liggen.

AndroidPolice heeft een afbeelding uitgelekt van een Motorola smartphone. Het lijkt te gaan om de nieuwe Moto E, een budget smartphone die net als zijn voorganger waarschijnlijk voor rond de $150 zal worden verkocht.

Het valt op dat de smartphone een rare verhouding heeft, waardoor het waarschijnlijk een kleine smartphone is. Ook ontbreekt een flitser voor de camera, wat duidt op een goedkope smartphone. De eerste generatie van de Moto E heeft geen camera aan de achterzijde, maar de nieuwe Moto E lijkt deze dus wel te krijgen. Ook lijkt het er op dat de smartphone draait op Android 5.0 (lollipop).

Wanneer de nieuwe Moto E in de winkels zal verschijnen en over welke specificaties de smartphone zal gaan beschikken is nog niet bekend. Ook weten we niet wat voor adviesprijs de smartphone meekrijgt, maar het is aannemelijk dat de prijs in Europa ergens tussen de 100 en 150 euro zal komen te liggen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.