Sony Xperia XZ Nu Te Bestellen Met Gratis Koptelefoon

Sony Xperia XZHet is vanaf nu mogelijk om de Sony Xperia XZ te bestellen. Mensen die de smartphone voor 9 oktober bestellen ontvangen gratis een Extra Bass Sony headset XB950BT.

Sony Xperia XZ
De Xperia XZ is een high-end waterdichte (IP68) smartphone die is voorzien van een 5,2-inch display met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels, een Snapdragon 820-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 2900mAh accu, een vingerafdrukscanner, een 23 megapixel camera aan de achterkant en een 13 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone draait op Android 6.0.1 (Marshmallow) en heeft ondersteuning voor Quick Charge 3.0, Bluetooth v4.2 en NFC. De smartphone kost 699 euro en is onder andere verkrijgbaar bij T-Mobile en Tele2.

Extra Bass Sony headset XB950BT
De headset die mensen gratis krijgen als ze een bestelling plaatsen voor 9 oktober kan met behulp van NFC worden gekoppeld aan de smartphone. De headset blijft vervolgens verbonden via Bluetooth en kan tot 20 uur muziek afspelen op één acculading. Je kan de muziek bedienen vanaf je smartphone of met de headset.

Extra-Bass-Sony-headset-XB950BT

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.