Honor Introduceert Honor 6X En Honor Watch S1

Honor-Watch-S1De Chinese fabrikant Honor heeft een nieuwe smartphone en een nieuwe smartwatch geïntroduceerd. De Honor 6X en de Watch S1 gaan voor een aantrekkelijke adviesprijs over de toonbank.

Honor 6X
De Honor 6X is een nieuwe budget-smartphone die in China voor omgerekend ongeveer 135 euro, 175 euro en 216 euro over de toonbank gaat, afhankelijk van de gekozen hardware. Intern vinden we een 5,5-inch Full HD-display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een Kirin 655 octa-core processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dubbele camera met een 12- en 2-megapixelsensor aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 3340 mAh accu.

Honor 6X

In China komt de Honor 6X op de markt in de kleuren goud, zilver en grijs, maar het is nog onbekend wanneer de smartphone naar Nederland komt en wat voor adviesprijs de smartphone dan in Europa zal krijgen.

Honor Watch S1
Honor heeft niet alleen een nieuwe smartphone aangekondigd, maar ook een nieuwe smartwatch. De zogeheten Watch S1 weegt 35 gram en heeft een rond scherm. Intern vinden we een hartslagsensor en een snelheidsmeter. Ook kan je de Watch S1 verbinden met een smartphone om meldingen via de smartwatch te zien.

Honor Watch S1

De bandjes voor de Watch S1 zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, oranje en zwart. In China gaat de Watch S1 over de toonbank voor ongeveer 90 euro. Het is nog onbekend of de smartwatch ook in Europa op de markt zal verschijnen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.