Specificaties Samsung Galaxy S8+ Gelekt

samsung-galaxy-s8-fotoTech-lekker Evan Blass heeft op Twitter een officieel specificatie document van de Samsung Galaxy S8+ gepubliceerd. Hierop staat onder andere dat de Galaxy S8+ beschikt over een irisscanner.

De Galaxy S8 en de Galaxy S8+ beschikken grotendeels waarschijnlijk over dezelfde specificaties. Wel zal het schermformaat en de accucapaciteit verschillen. De doorgaans betrouwbare lekker Evan Blass heeft de onderstaande specificatielijst gedeeld, waarop onder andere staat aangegeven dat de Galaxy S8+ beschikt over een irisscanner. Deze scanner werd voor het eerst geïntroduceerd bij de lancering van de Galaxy note 7.

specificaties-galaxy-s8+

Naast de irisscanner beschikt de Galaxy S8+ ook over een waterdichte behuizing, een 6,2-inch scherm met een Quad HD+ resolutie, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en een 12 megapixel Dual Pixel-camera.

Samsung zal de Galaxy S8 en Galaxy S8+ naar verwachting op 29 maart officieel presenteren. De toestellen zullen in april op de markt verschijnen.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.